کاکائو در برابر

@zhuanchannel
کاکائو در برابر ام اس

در یک پژوهش تازه که در انگلیس و ایتالیا انجام شد نشان داده شد آن دسته از مبتلایان به بیماری ام اس که هر روز شیر کاکائو می نوشند کمتر دچار خستگی می شوند.
ماده فلاوونویید موجود در کاکائو که یک آنتی اکسیدان است و باعث کاهش التهاب می شود درد و خستگی را کم می کند.
هر چه شیر کاکائو مقدار بیشتری فلاوونویید داشته باشد خستگی و درد را کمتر می کند.
این ماده روی بهبود خُلق، شناخت، یادگیری و حرکات فیزیکی بیمار تاثیر مثبت دارد.
#vastar2

اضافه کردن نظر

Gridlove

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.