دسر شاتوت
مواد لازم
پودر ژلهی شاتوت یا آلوئهورا ۱ بسته
شاتوت پوره شده ۱ پیمانه
بستنی وانیلی ۱ ۲ پیمانه
آب جوش ۱ لیوان
طرز تهیه
پودر ژله را با یک لیوان آب جوش آماده کرده و کنار بگذارید تا سرد شود
دُمِ توتها را گرفته و آنها را در مخلوطکن ریخته و پوره کنید
بستنی و ژلهی سرد شده را افزوده و هم بزنید مواد را درون قالب یا لیوان ریخته و ۴ ۵ ساعت در یخچال بگذارید
ابتدا پوره را درست کنید در یخچال بزارید تا نیم بند بشه سپس ژله ی ساده ی خنک شده رو بریزید روش و داخل یخچال گذاشته تا کاملا خودش رو بگیره
سپس به دلخواه تزیین کنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر