سئو
برزگران
تبلیغات
طراحی سایت

ابنبات پولکی زعفرانی مواد ا

ابنبات پولکی زعفرانی
مواد اصلی
شکر۱ پیمانه
آب۱ ۲ پیمانه
سرکه۱ ۴ پیمانه
زعفران حل شده در آب ۱ قاشق س

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود، مواد جوشیده ،غلیظ شده وقوام پیدا کند ( مواد را روی حرارت زیاد هم نزنید تا حالت کریستالی پیدا نکند)
زعفران را اضافه کنید برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است
آن را از روی حرارت بردارید با یک قاشق مرباخوری روی سینی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود با یک کاردک به راحتی از ظرف جدا کنید

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.