سوپ سبزیجات مکزیکی
۱ و نیم فنجان پیاز خرد شده (۱ عدد متوسط)
۱ فنجان هویج پوست کنده و خرد شده (۲ عدد متوسط)
۱ و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر، خرد شده
۱ و نیم گوجه فرنگی خرد شده با فلفل سبز
۱ کدو متوسط، خرد شده )
لوبياسبز خرد شده (۴ ۱ فنجان)، اختیاری۱ فلفل قرمز ، خرد شده
۱ قاشق چایخوری پونه خشک (پونه کوهی مکزیکی اگر دارید)
۱ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۱ ونیم فنجان ذرت منجمد
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
نیم فنجان گشنیز خرد شده
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا حرارت دهید پیاز و هویج را بیافزایید و ۳ دقیقه سرخ کنید، سپس سیر را اضافه نموده و ۱ دقیقه دیگرسرخ کنید گوجه فرنگی، کدو سبز، لوبیا سبز، فلفل، پونه کوهی، زیره سبز و ادویه را با نمک و فلفل هم بزنیدتا طعم بگیردبگذارید تا جوش بیایدسپس به حرارت متوسط رو به پایین کاهش دهید درب آن را بگذارید و اجازه دهید با حرارت کم بجوشد تا سبزیجات نرم شوند،حدود ۲۰ دقیقه گه گاه هم بزنید آن را در ذرت، آب لیمو و گشنیز هم بزنید و تا زمانی که ذرت خوب حرارت ببیند بپزید گرم سرو کنید
اضافه کردن نظر