شله زرد
️برنج 1 پيمانه
️شكر 2 پيمانه
️گلاب نصف پيمانه
️آب 5 پيمانه
️زعفران دمكرده 5 ق غ
️كره 50 گرم
برنج را شسته اب اضافيشو خالي كرده داخل قابلمه ريخته اب رو هم روش ريخته ميزاريم روي حرارت وقتي ب جوش امد حرارت زيرشو كم كرده ميزاريم با حرارت ملايم بپزه وقتي ديديم ابش كشيده شده و برنج خوب له نشده باز اب اضافه كرده وقتي برنج ب حدي ك كاملا از هم باز بشه رسيد شكر را اضافه كرده ميزاريم چند جوش بزنه در اخر زعفران و گلاب را اضافه ميكنيم درشو ميزاريم تا زعفران دم بكشه و رنگشو بده در اخر كره را اضافه كرده ميزاريم جا بيفته بعد ديديم اب اضافي نداره از رو حرارت برداشته توي ظرف سرو كشيده و تزيين ميكنيم
اضافه کردن نظر