۳تخم مرغ،۱قوطی شيرعسلي و کمی وانيل رو ده دقيقه با دور تند همزن بزنيد و ۱ شير را اضافه كنيد و۲۰ثانيه با دور كند بزنيد و ۱ روغن رو اضافه كنيد و بيست ثانيه ديگه با دور كند بزنيد ۱استکان زعفران رو اضافه كنيد و كمي بزنيد و ۳ ارد و ۱ق غ بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كم كم به مواداضافه كنيد و در اخر ۱ق غ هل و ۱ پودر بادام رو اضافه كنيد و اروم فولد كنيد كه فقط مخلوط بشه كف قالب مورد نظر رو چرب و ارد پاشي كنيد من از قالب المينيوم استفاده كردم نصف قالب رو از مواد پر كنيد و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد
شما همچنین دوست خواهید داشت
طرز تیهه عصاره گوشت
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کلوچه میکری
کلوچه میکری مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه شیر یک دوم پیمانه ماست یک دوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بیکنیگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهيه ابتدا روغن و شکر را با همزن برقی زده ، تخم مرغ ها را...
نوشتههای تازه
آخرین دیدگاهها
- محمد در قرص چاقی صورت ️مواد لاز
- Sahar در موی کوتاه به شما می آید یا بلند؟
- الی در ترشك انار طرز تهیه ان
- بتیک در با ادمی که در جهنم زندگی میکنه ارتباط نگیر
- اهورا ایزدی در روز جهانی زنان روستایی
اضافه کردن نظر