پاچينى كنجدى
چند عدد بازوى مرغ رو با يه چاقوى تيز از قسمت نازك پوست برش زدم و گوشت مرغ رو با دست كشيدم انتهاى استخوان بازو
طورى كه شكل قارچ به خودش گرفت ، بعد اونهارو بمدت دو ساعت داخل مخلوط پياز خرد شده نمك فلفل آبليمو و پودرموسير و كمى هم زعفران خوابوندم تا مزه دار بشن، بعد دوتا تخم مرغ رو داخل طرفى شكونده و با چنگال خوب زدم ، توى ظرف كوچكى هم روغن ريختم و روى گاز گذاشتم، پاچينى ها رو اول توى آرد بعد تخم مرغ بعد كنجد زده و سرخشون كردم به همين راحتى ، به همين خوشمزگى
کیلیـــک
سفره آرایی
دلنوشته
اضافه کردن نظر