چای دارچین پرتقالی
مواد اصلی
شکر قهوه ای۱ قاشق غذا خوری
آب پرتقال۱ فنجان
چای (چای کیسه ای)۲ عدد
میخک۶ عدد
چوب دارچین خرد شده کوچک۱ عدد
آب۲ فنجان
طرز تهیه
تو یه مایه تابه متوسط ، آب، دارچین و میخک رو مخلوط کرده، روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت برمیداریم
چای کیسه ای رو ۵ دقیقه میذاریم تو مایع مون بمونه و سپس بیرون میاریم
حالا آب پرتقال و شکر رو هم اضافه کرده، سپس از طریق صافی تو ۴ لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو میریزیم
اضافه کردن نظر