چیکن برگر
بهتره برای برای این برگر از مخلوط ران و سینه استفاده کنید که چربتر باشه سینه ی تنها برگر رو خشک می کنه
۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ کرده را همراه با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و آبگرفته و ادویه جات شامل نمک فلفل سیاه، پایریکا یا فلفل قرمز ،پودر سیر یا سیر تازه خرد شده و کمی روغن (بهتره جامد باشه )خوب ورز دهید
به اندازه های مساوی تقسیم کنید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید بعد در تابه سرخ کنید نیازی به روغن نیست چون داخلش روغن زدیم تا برگرهامون خشک نشود
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر