کوکی زنجبیلی
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد هم زده
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۲و ۱ ۲ ق چ
نمک ۱ ۲ ق چ
پودر زنجبیل 2 ق غ
کره و شکر را با همزن بزنید تا کرمی شود تخم مرغ را به آن اضافه کنید مواد خشک الک شده را اضافه کرده مخلوط کنید از خمیر گلوله های ۳ سانتی برداشته با فاصله از هم در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی شوند و به راحتی از کاغذ جدا شوند کوکی ها را در ظرف در بسته به مدت یک هفته میتوانید نگهداری کنید
️ ️ ️
اضافه کردن نظر