کیک پنیر باسیب
مواد لازم خمیر کیک
️کراکر سبوس دار گندم سه فنجان
️ کره آب شده نصف فنجان
طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت 325 درجه فارنهایت داغ کنید کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید
مواد داخل کیک
پنیر خامه ای 800 گرم
شکر یک فنجان
وانیل یک قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک چهارم فنجان
دارچین 3 قاشق چای خوری
آب سیب یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده 14 برش
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و 20 تا 30 دقیقه دیگر آن را بپزید قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید
اضافه کردن نظر