آش گوجه فرنگی تبریز
• تعداد 4 نفر
• زمان تهیه و پخت 2 ساعت
مواد لازم
• یک پیمانه لپه
• نصف پیمانه برنج
• نصف پیمانه بلغور
• دو پیمانه جعفری و تره
• 5 پیمانه آب مرغ یا گوشت
• نصف پیمانه آبغوره
• یک کیلوگرم گوچه فرنگی
• 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک
روش تهیه
️ لپه رو یک یا دو ساعت خیس و چند بار آب آن رو عوض کنید سپس بلغور را اضافه کنید و نیم ساعت هم با بلغور بگذارید خیس بکشد سپس آنها را آبکش کنید و داخل قابلمه با آب مرغ بریزید و بگذارید نیمپز شوند
️برنج را به مخلوط اضافه کنید و تا زمانی بپزید که برنج له و وارفته شود در این مرحله، پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و داخل غذاساز آنها را پوره کنید پوره گوجه فرنگی و سبزی را به آش اضافه کنید و اجازه بدید سبزی ها پخته شوند و آش جابیفتد
️ در آخر نمک و آبغوره رو به آش اضافه کنید پس از جوشیدن، نعنا بریزید و از روی حرارت بردارید
اضافه کردن نظر