املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید ۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید
به این ترتیب مایه املت آماده میشود روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکههای نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید
اضافه کردن نظر