دانمارکی باید ۱۲ لا باشه بیشتر بشه خیلی لایه لایه میشه و حالتِ نونیِ خودش رو از دست میده
ضخامت خمیر۴ ۵میلی متر
اگر خواستین شربت بدین شربتتون ولرم باشه اصلا داغ نباشه وروی دانمارکی ولرم بزنید
شیرینی دانمارکی
تخم مرغ یک و نیم عدد
شکر ۵۰گرم
آرد۳۰۰گرم
وانیلین یک چهارم ق چ
خمیرمایه فوری دو و نیم ق چ
روغن مایع ۳ق س
شیر تقریبا یک چهارم پ
آب برای خمیر مایه ۳ق س
آرد برای خمیر مایه ۱ ۲ق
کرمفیل به میزان لازم
مارگارین پوراتوس ۱۵۰گرم
3ق س آب+کمی شکر ویک تا دو ق آرد رو با هم مخلوط میکنیم ۱۰دقیقه میذاریم کنار تا خمیر مایه عمل بیاد
تخم مرغ+شکر+وانیلین و روغن مایع+خمیر مایه عمل آمده+آرد رو مخلوط کرده و نیمی از شیر دستور رو میریزیم و با دست ورز میدیم یا با دستگاه خمیر گیری میکنیم
چون آبخور آردها متفاوتِ ممکنه شیر باقیمونده هم مصرف بشه باید یه خمیری بدست بیاد که نرمی و لطافتش اصطلاحا مثل لاله گوش باشه
۳تا ۴لا رفته و استراحت خمیر در دمای محیط باشه
اضافه کردن نظر