دنبه ها رو خرد کرده درون قابلمه میندازیم با حرارت ملایم هر از گاهی زیر و رو میکنیم بعد از اینکه مقداری آب شدند هویج و سیب چهار قاچ شده و پودر هل رو اضافه میکنیم درب قابلمه رو نیمه باز گذاشته چند ساعتی اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم دنبه ها روغن پس دهند هر از گاهی هم بزنید و زیرو رو کنید
درنهایت دنبه ها بسیار ریز و حالت خشک و جمع شده پیدامیکنند که به آن تفاله یا جزغاله گفته میشه روغن رو صاف کرده و پس از اینکه از داغی افتاد درون شیشه ریخته و نگهداری کنید
جزغاله ها را هم میتوانید نگه دارید و در پخت بعضی غذاها یا نان جزغاله(دستور آن برای برنامه ارسال شده) استفاده کنید
اضافه کردن نظر