سس آلفردو
کره را ذوب کنید خامه اضافه کنید و 5دقیقه هم بزنید سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید در آخر جعفری بریزید
سس آلفردو
کره را ذوب کنید خامه اضافه کنید و 5دقیقه هم بزنید سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید در آخر جعفری بریزید
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کلوچه میکری مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه شیر یک دوم پیمانه ماست یک دوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بیکنیگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهيه ابتدا روغن و شکر را با همزن برقی زده ، تخم مرغ ها را...
کپی رایت © 2016 · طراحی توسط : مکس ·
اضافه کردن نظر