سس قارچ
مواد لازم
آب گوشت 1 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
قارچ 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
️کره را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا ذوب شود و بعد از اینکه کره کف کرد و کفش خوابید آرد را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ، بعد از تفت آرد ،آب گوشت را کم کم داخل ظرف میریزیم و حرارت را کمتر میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس یکدست شود
️در این فاصله قارچ ها را هم در کمی کره تفت میدهیم و به سس نرم شده اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعد از چند جوش سس را از روی حرارت بر میداریم
اضافه کردن نظر