شکلات کارامل زنجبیلی
زنجبیل تازه ۱۰۰ گرم
خامه ۱۸۰ میلی لیتر
عسل ۱۸۰ میلی لیتر
شکر ۱۷۰ گرم
کره ۳ ق غ
رنده پوست پرتقال ۱ عدد
نمک دانه درشت برای تزیین
خامه را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد از روی حرارت برداشته زنجبیلهای خرد شده را به آن اضافه کنید روی ظرف را پوشانده و نیم ساعت صبر کنید شکر را در تابه ای روی حرارت ملایم گذاشته عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید خامه را از صافی رد کرده تا زنجبیلها جدا شوند به شکر و عسل اضافه کنید با حرارت کم نیم ساعت زمان دهید تا مواد کاراملی و غلیظ شوند از روی حرارت برداشته و کره و پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید از مواد با قاشق برداشته و در کاغذهای شکلات ریخته روی آن را با نمک دانه درشت تزیین کنید شکلات ها را تا زمان سرو در یخچال گذاشته تا سفت شوند نوش جان
️ ️ ️
اضافه کردن نظر