شیرینی گردویی دارچینی
آرد 225 گرم
کره 185 گرم
شکر 110 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست لیموترش 1 عدد
دارچین 1 ق غ
کشمش 80 گرم
گردوی خرد شده 50 گرم
بیکینگ پودر 1 ق غ
کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم
دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم
خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم
سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم
زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد
️ ️ ️
اضافه کردن نظر