پاناکوتای رنگین
۳لیوان شیر
۷ق غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۲ق غ(اگر پاناکوتا قالبی درست کردین 3ق غ بریزید)
ابتدا نصف لیوان از شیر برمیداریم و با 2ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه(نباید بجوشه) شکرش حل بشه کافیه حرارت رو خاموش میکنیم وانیل و اون ژلاتینی که بنماری شده را بهش اضافه میکنیم
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه سپس داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم کمی که خنک شد میذاریم یخچال به مدت دو تا سه ساعت که آماده بشه
پ ن هرلایه رو باکمک چندقطره رنگ خوراکی به رنگ دلخواه دربیارید
اضافه کردن نظر