پاناکوتا انبه
پودر ژلاتین 1 ق غ
آب 3 ق غ
شیر پرچرب دو و یک دوم پیمانه
شکر یک چهارم پیمانه
عصاره وانیل یک هشتم ق چ
انبه دو عدد تکه شده به قسمت های کوچک در کاسه کوچکی ژلاتین و آب را ریخته و کنار بگذارید شیر و شکر را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر حل شود و حباب هایی دور ظرف ایجاد شود از روی حرارت برداشته و وانیل را به آن اضافه کنید ژلاتین را که در آب حل شده را نیز افزوده و مخلوط کنید در ظرف هایی که برای سرو آماده کرده اید ریخته و روی آن را با فویل پوشانده و در یخچال بگذارید تا ببندد از یخچال خارج کرده و تکه های انبه را روی هر کدام ریخته ومجدد دریخچال گذاشته تا سرد شود پاناکوتای ما آماده است
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر