️گرانتیا خربزه
خربزه شیرین ۱ عدد
لیموترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان
آب یک لیوان
نعنای تازه ۱۰ برگ
شکر یک لیوان سرخالی
️ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید برگهای نعنا را در آن بجوشانید سپس برگها را آبکش کنید
️خربزه را پوست بگیرید و دانههای آن را جدا کنید
️لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید
️خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آبلیمو مخلوط کنید بسته به شیرین یا کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید
اضافه کردن نظر