باقلا فسنجان
مواد اصلی
نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
پیاز (سرخ کرده)۳ قاشق غذا خوری
گردو۱۵۰ گرم
لوبیا چیتی۱ پیمانه
طرز تهیه
️ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمك آبپز كنید
️گردو را آسیاب كرده و با ربانار، رب گوجهفرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنید و با مقدار كمی آب اجازه دهید تا بجوشد
️بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه كنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه كنید
اضافه کردن نظر