دسر باواریا بدون تخم مرغ
شیر 3
خامه 150گرم
شکر 1 5
وانیل 1 2 ق چ
ژلاتین 3 ق غ
آب جوش 1 2 پیمانه
طرز تهیه خامه را روي حرارت كم قرار داده تا صاف و يكدست شود شير و شكر و وانيل را اضافه کرده تا كاملا حل شود ژلاتين را با 1 2 پیمانه اب جوش حل كرده روي بخار اب قرار داده تا شفاف شود مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتين رو به آن اضافه نموده، خوب هم بزنید وپس از اینکه کمی خنک شد داخل لیوان بریزید لایه زیری بسکویت هست مواد تو لیوان ریختید بزارید یخچال تا ببنده
اضافه کردن نظر