دسر نوتلا دورنگ
مواد لازم برای لایه کرمی
پنیر خامه ای (ماسکارپونه) یه بسته
شیر عسل یه قوطی
ژلاتین ۲ ق غ
آب ۲ ۳ پیمانه
لایه دوم
شیر ۲ پیمانه
شکر ۱ ۲ پیمانه
نوتلا ۲ ۵ ق غ سر پر
ژلاتین ۲ ق غ
آب ۲ ۳ پیمانه
طرز تهیه
پنیر و شیر عسل را با همزن با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشن ژلاتین را روی آب سرد میریزیم کنار گذاشته تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری میذاریم تا حل بشه از داغی که افتاد به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم مایه رو تو قالب میریزیم تو یخچال میذاریم تا ببنده برای لایه دوم شیر و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم نوتلا هم اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و شکر حل بشه بعد از روی حرارت برمیداریم برای این لایه هم ژلاتین بن ماری شده رو به مایه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم خنک که شد روی لایه دوم میریزیم و دوباره تو یخچال قرار میدیم
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر