سوبورگی آرمیا Su böregi
سوبورک آرمیا
سلااام دوستان،این غذای خوشمزه یه غذای ترکی هست به اسم سوبورک یا سوبورگی هم بهش میگن ( بورک اب)که لایه لایه خمیر روی هم قرار میگیره و بین چندلایه ای که روی هم قرارگرفت پنیر وجعفری خردشده میگذارن ودوباره چندلایه دیگه ازخمیر روی مواد، خمیرش را بتونین نازکتر کنین خیلی بهتر میشه چون باید حالت چین چین بهش داد، خمیرخونگیش دراب درحال جوش کمی ابپزمیشه su به معنای اب هست این بورک را با گوشت هم معمولا تهیه می کنن و دراصل فقط یک مایه گوشتی شامل گوشت تفت داده شده باپیاز وکمی جعفری خردشده تنها میزنن ولی من مایه گوشتی ای که برای لازانیا درست می کنیم را ریختم وهمون طعم راپیدا کرد به نظرم هرچیزی طبق ذائقه وسلیقه میشه ریخت ولی اصلش با پنیر جعفریه جدیدا هم ازگوشت استفاده می کنن که اونم فقط گوشت چرخکرده وکمی پیاز وجعفری،خیلی هم قشنگ برش میخوره،
اضافه کردن نظر