شیرینی مونت کارلو
روغن صاف 150 گرم
پودر شكر 150 گرم
زرده تخم مرغ يك عدد
وانيل 1 4 قاشق چايخـــوري
آرد 230 گـرم
پودر نارگيل 120 گرم
سفيده تخم مرغ يك عدد
پودر نارگيل زعفراني به ميزان لازم
روغن صاف و پودر شكر را به همراه زرده تخممرغ و وانيل به مدت يك دقيقه ميزنيم تا به صورت كرم درآيد پودر نارگيل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و آرد را کم کم به مواد اضافه كرده و با دست مخلوط مينماييم تا خمیر نرمی بدست آید اگر مواد خشك بود، آن را يك بار از دندانه متوسط چرخ گوشت رد ميكنيم خمير را بين دو ورق كاغذ روغني به ضخامت نيم سانتيمتر با كمك وردنه باز كرده، با قالب دلخواه كاتر ميزنيم شيرينيها را در سيني فر چرب شده قرار داده و روي آنها را با برس سفيده تخممرغ ميزنيم، سپس روي شيرينيها پودر نارگيل زعفراني ميپاشيم سيني را در يك طبقه بالاتر از طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد
اضافه کردن نظر