قرابیه؛
شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی
مواد لازم
بادام پوستگرفتهی خام 150 گرم شكر 200 گرم سفیدهی تخم مرغ 3 عدد وانیل یكچهارم قاشق چایخوری مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم
️طرز تهیه
1 بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیدههای تخم مرغ و وانیل، دوبار با دندهی ریز چرخ گوشت چرخ كنید
2 اگر خمیر سفت شد، كمی سفیدهی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود
3 سپس آن را داخل قیف پارچهای با ماسورهی ساده بریزید
4 آنگاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید
5 بعد در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، در طبقهی وسط، به مدت 10 15 دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائیرنگ شود
6 پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید
7 این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشك میشود
اضافه کردن نظر