پاناکوتا زعفرانی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
خامه ۱۵۰ گرم
شکر ۳ ۴ لیوان
زعفران به میزان لازم
پودر ژلاتین ۲ ۵ ق غ
آب ۳ ۴ پیمانه
طرز تهیه
اول پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم میذاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد بن ماری میکنیم خامه رو توی یه ظرف رو بخار کتری میذاریم تا باز بشه و گرم بشه شیر و با شکر مخلوط میکنیم روی حرارت گذاشته تا شکر حل بشه و شیر گرم بشه وقتی شیر گرم شد از روی حرارت برمیداریم زعفران رو به خامه اضافه میکنیم بعد به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم حالا ژلاتین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وقتی مایه از داغی افتاد تو قالب میریزیم و تو یخچال میذاریم
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر