سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

پیش غذای عربی‌ يك پیمانه و

پیش غذای عربی‌

يك پیمانه و نيم ارد
یک چهارم پیمانه شير ولرم
يك ق غ خمير مايه
بك ق غ شكر
يك ق چ نمك
یک چهارم پیمانه روغن
يك عدد تخم مرغ

شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايه و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بياد
ارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيد 
خمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه اگه دیدید کمی میچسپه آرد اضافه نکنید چون موقع پهن کردن خمیر باز آرد اضافه میکنید و آرد زیادی باعث خشکی بافت خمیر میشه
كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت بعد راحت باهاش کار کنید
خمير رو پهن كنيد و مواد مياني كه هر چيزي دوست داريد ميتونيد بذاريد(من از مرغ ريش شده و سيب زميني اب پز شده و كمي جعفري و پياز داغ استفاده ميكنم)
به هر صورت داريد خمير رو بپيچيد و و براي رومال از زرده تخم مرغ و كنجد استفاده كنيد و بذاريد در فر ١٨٠ به مدت نيم ساعت

اضافه کردن نظر

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.