️كباب لقمه اى تركيه
مواد لازم
️گوشت قلوه گاه گوسفندي
️گوشت قلوه گاه گوساله
️نمك و فلفل سياه
️پياز
طرز تهيه
1) نصف گوشت قلوه گاه گوسفندي را با نصف گوشت قلوه گاه گوساله چرخ كنيد و مخلوط نمائيد و كمي نمك اضافه كرده و در يخچال قرار دهيد
2) پياز را چرخ كنيد و سپس در يخچال به مدت 2 ساعت نگه داريد تا آب آن جدا شود
3) آب پياز را دور ريخته و باقي آن را به گوشت اضافه كنيد نمك وفلفل را اضافه و خوب ورز دهيد
4) گوشت را به اندازه اي كه نياز داريد به سيخ كشيده و با انگشتان دست روي گوشت فشار آورده تا اين كه حالت گوشت به سيخ كشيده شده گرد شود ( توجه بايد داشت كه گوشت نبايد در موقع كشيدن به سيخ به قطعات ريز خرد شود )
اضافه کردن نظر