دلمه مرغ
مواد لازم
️سینه مرغ 2 عدد
️تخم مرغ یک عدد
️کره 80 گرم
️پنیر چدار 200 گرم
️هویج متوسط 4 عدد
️آرد سفید یک لیوان
️روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
️گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشتها پهن و نازک شود، اما به اندازهای که گوشت پاره نشود
هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید روی تکههای مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید
️هویج را بپزید و آن را لابهلای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید
هر دلمه را در آرد و سپس تخم مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمههای آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید
اضافه کردن نظر