پنه آل پلو
مواد لازم برای طرز تهیه پنه آل پلو
پاستا پنه به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
سینه مرغ گریل شده 50 گرم
فلفل سبز نگینی 30 گرم
زیتون به مقدار لازم
ریحان تازه 20 گرم
پنیر پارمزان به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
️طرز تهیه گریل کردن مرغ
مقدار کمی سس خردل، خامه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و کمی نمک، فلفل و جوز هندی را هم میکس کنید و سینه مرغ را تمیز کنید و برش بزنید و مرغ را با مواد آغشته کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت در سس بماند سپس در ماهیتابه یا حتی روی توری های کبابی مرغ را گریل کنید
️طرز تهیه پنه آل پلو
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفت بدهید، سپس زیتون و سینه مرغ گریل شده و پنه را به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل به آن بزنید و هنگام کشیدن، پاستا را با ریحان تازه و پنیر پارمزان نوش جان کنید می توانید قارچ های ورقه ای هم اضافه کنید
اضافه کردن نظر