ترشی اجیل
مواد لاز
بادام هندی 200 گرم
بادام 200 گرم
گردو 200 گرم
پسته 200 گرم
برگه زردآلو 250 گرم
آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر)
سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر)
چوب دارچين چند تكه كوچك
هل يك و نيم قاشق چايخوری
طرز تهيه
️تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد
️آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند
برگهها را 1 شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد
️سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويهها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد
اضافه کردن نظر