سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

شربت نعناع

شربت نعناع نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این...

‍ كباب چوبي دودي

‍ كباب چوبي دودي یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی 1 5 قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر پیاز یک قاشق چایخوری فلفل سیاه یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط 16 عدد نان تورتیلا طرز تهیه در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر...

کوکی براونیز شکلاتی آسان

کوکی براونیز شکلاتی آسان شکلات نیمه تلخ ۲۲۰ گرم کره ۶۰ گرم آرد ۴۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ۴ ق چ نمک ۱ ۴ ق چ تخم مرغ ۲ عدد شکر ۷۰ گرم شکلات چیپسی ۵۰ گرم قابلمه کوچکی از آب را روی حرارت گذاشته تا بجوشد شکلات و کره را در کاسه ای ریخته و روی قابلمه در حال جوش...

کوکی کره بادام زمینی

کوکی کره بادام زمینی (با سه ماده اولیه) کره بادام زمینی ۲۵۰ گرم شکر ۱۵۵ گرم تخم مرغ ۱ عدد فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود کره بادام زمینی و شکر و تخم مرغ را به همراه یک پنسه نمک به خوبی با هم مخلوط کنید با اسکوپ از مواد برداشته...

کتلت برنجی

من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه‌ برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی...

‍ دسر کاستارد میوه ای

‍ دسر کاستارد میوه ای برای کاستارد شیر ۱ پیمانه شکر ۴ ق چ پودر کاستارد ۴ ق چ عصاره وانیل چند قطره برای بقیه دسر بیسکوییت دایجستیو خرد شده ۱ ۲ پیمانه میوه مکعبی خرد شده یخ زده ۱و۱ ۲ پیمانه بادام ۱ ق غ ژله توت فرنگی برش خرده ۱ ۲ پیمانه در کاسه ای یک...

مراحل فریز کردن فلفل دلمه ای

مراحل فریز کردن فلفل دلمه ای ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس شاخه، دانه ها و داخل فلفل را خارج کنید فلفل را هر طوری که در آشپزی خود استفاده می کنید خرد کنید معمولا خلالی خرد می کنند اما اگر سبک آشپزی شما متفاوت هست و بصورت نگینی هم استفاده می...

پلو کباب محلی

پلو کباب محلی مواد لازم گوشت فیله یا راسته گوسفندی 600 گرم برنج محلی 4 پیمانه پیاز متوسط 1 عدد نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم ابتدا گوشت را به قطعات مناسب کبابی برش می دهیم آن را در پیاز رنده شده و فلفل به مدت 5 6 ساعت در پخچال می گذاریم سپس...

‍ خورشت آلو و اسفناج

‍ خورشت آلو و اسفناج مواد لازم گوشت گوسفند نیم کیلو اسفناج یک کیلوآلو برقانی 150 گرم پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی نمک و فلفل به مقدار کافی دستور پخت گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم سپس آن را همراه با...

کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی اول کلم قمری ها رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و زرد چوبه و فلفل زدم و نمک زدم با یک لیوان آب گذاشتم خوب بپزه بعد سبزی های کلم پلو(چهارصد گرم ریحون ، دویست گرم شوید، دویست گرم تره صدگرم ترخون) رو خرد و اضافه کردم بعلاوه ی پیاز داغ و یک...

چیکن وینگز

چیکن وینگز بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید داخل سینی فر بچینید حدود 20 دققه بمونه تا بپزه می تونید گریل هم روشن کنید تا روشم برشته بشه درون ظرفی سرکه را...

گوشفیل

گوشفیل مواد لازم دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غ روغن مایع و یک ق غ شربت بار با هم زن دستی مخلوط کنید نصف پیمانه شیر اضافه کرده و سپس یک و نیم پیمانه ارد را با یک ق م بکینگ پودر اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل بگیرد دقت کنید ارد قاشق قاشق اضافه...

خورش کنگر

خورش کنگر مواد لازم گوشت خورشی  با تکه های بزرگ  400 گرم کنگر پاک شده و سرخ شده 300 گرم نعنا و جعفری  خرد شده و سرخ شده 200 گرم سبزی قرمه سبزی(سرخ شده) دو تا سه ق غذاخوری پیاز بزرگ  1 عدد روغن  3 قاشق سوپخوری نمک،فلفل،زردچوبه  به میزان لازم آبلیمو...

ترشى ليمو

ترشى ليمو مواد لازم ليمو تازه  ١ كيلو نمك  به ميزان لازم آبليمو  به ميزان لازم طرز تهيه اول ليموها رو تميز ميشوريم و از وسط نصفشون ميكنيم و هسته هاشون رو كامل جدا ميكنيم، بعد همه ى ليمو ها رو تو نمك ميغلطونيم تا كامل همه جاى ليموها به نمك آغشته بشه،...

خورش هويج

خورش هويج پیاز فراوون رو با نمک و فلفل سیاه،زردچوبه ،ادویه کاری تفت میدم تا سبک و‌طلایی بشه،گوشت گوسفندی رو که کمی درشت خرد شده اضافه می کنم و تفت میدم،رب گوجه فرنگی اضافه می کنم و دوباره تفت میدم تا خامی رب گرفته بشه،میذارم تا گوشت با حرارت کم بپزه...

کیک لیمو وخرفه

کیک لیمو وخرفه ۱ شکر و۱ق چ پوست لیمو ترش را داخل ظرف میریزیم ۳تخم مرغ رو اضافه کرده همراه وانیل هم میزنیم تا حجیم وپوک بشه ۳ ۴ روغن مایع و۳ ۴ ماست را اصافه کردهودر حد مخلوط شدن هم میزیم مواد خشکمون۱ونیم آرد،۲ ق چ بکینگ پودر،۱ ۲ق چ جوش شیرین و۱ق چ...

تزین کیک با موس ژلاتین را د

تزین کیک با موس ژلاتین را در مخلوطی از خامه سرد یا شیر (۳۰ گرم) و آب سرد (۳۰ گرم) خیس کنید ، سپس در مایکروویو ذوب کنید ، نه جوش شکلات و کره را به روش بنماری ذوب کنید ، ژلاتین را در مخلوط شکلات بریزید ، مخلوط کنید از روی حرارت بردارید ، بگذارید خنک...

گوشت را بیش از حد طبخ نکنید ی

گوشت را بیش از حد طبخ نکنید یا آن را نسوزانید گوشت می‌تواند بخش سالم و مغذی تغذیه باشد پروتئین بسیار بالایی دارد و حاوی مواد مغذی متعددی است مسائل بسیاری هنگام پخت بیش از اندازه یا سوزاندن گوشت به وجود می‌آید این امر می‌تواند منجر به شکل‌گیری...

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.