سئو
برزگران/a>
تبلیغات
طراحی سایت
خشکشویی
تصفیه آب

نوشیدن همزمان قهوه و لیموناد مضرر است

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می...

آیا می دانید که گیاهان یک زندگی مخفی داشته باشد؟

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می...

آخرین مقالات

کلم پلو شیرازی

کلم پلو شیرازی اول کلم قمری ها رو خلالی خرد کردم و تفت دادم و زرد چوبه و فلفل زدم و نمک زدم با یک لیوان آب گذاشتم خوب بپزه بعد سبزی های کلم پلو(چهارصد گرم ریحون ، دویست گرم شوید، دویست گرم تره صدگرم ترخون) رو خرد و اضافه کردم بعلاوه ی پیاز داغ و یک...

گوشفیل

گوشفیل مواد لازم دو عدد زرده تخم مرغ را با یک قاشق غ روغن مایع و یک ق غ شربت بار با هم زن دستی مخلوط کنید نصف پیمانه شیر اضافه کرده و سپس یک و نیم پیمانه ارد را با یک ق م بکینگ پودر اضافه کرده تا جایی که خمیر شکل بگیرد دقت کنید ارد قاشق قاشق اضافه...

چیکن وینگز

چیکن وینگز بال مرغ سرکه بالزامیک شکر قهوه ای سس کچاپ نمک و فلفل و زنجبیل روغن کنجد ابتدا بال مرغ با روغن و نمک وفلفل و رزماری مخلوط کنید داخل سینی فر بچینید حدود 20 دققه بمونه تا بپزه می تونید گریل هم روشن کنید تا روشم برشته بشه درون ظرفی سرکه را...

ترشى ليمو

ترشى ليمو مواد لازم ليمو تازه  ١ كيلو نمك  به ميزان لازم آبليمو  به ميزان لازم طرز تهيه اول ليموها رو تميز ميشوريم و از وسط نصفشون ميكنيم و هسته هاشون رو كامل جدا ميكنيم، بعد همه ى ليمو ها رو تو نمك ميغلطونيم تا كامل همه جاى ليموها به نمك آغشته بشه،...

خورش کنگر

خورش کنگر مواد لازم گوشت خورشی  با تکه های بزرگ  400 گرم کنگر پاک شده و سرخ شده 300 گرم نعنا و جعفری  خرد شده و سرخ شده 200 گرم سبزی قرمه سبزی(سرخ شده) دو تا سه ق غذاخوری پیاز بزرگ  1 عدد روغن  3 قاشق سوپخوری نمک،فلفل،زردچوبه  به میزان لازم آبلیمو...

خورش هويج

خورش هويج پیاز فراوون رو با نمک و فلفل سیاه،زردچوبه ،ادویه کاری تفت میدم تا سبک و‌طلایی بشه،گوشت گوسفندی رو که کمی درشت خرد شده اضافه می کنم و تفت میدم،رب گوجه فرنگی اضافه می کنم و دوباره تفت میدم تا خامی رب گرفته بشه،میذارم تا گوشت با حرارت کم بپزه...

گوشت را بیش از حد طبخ نکنید ی

گوشت را بیش از حد طبخ نکنید یا آن را نسوزانید گوشت می‌تواند بخش سالم و مغذی تغذیه باشد پروتئین بسیار بالایی دارد و حاوی مواد مغذی متعددی است مسائل بسیاری هنگام پخت بیش از اندازه یا سوزاندن گوشت به وجود می‌آید این امر می‌تواند منجر به شکل‌گیری...

تزین کیک با موس ژلاتین را د

تزین کیک با موس ژلاتین را در مخلوطی از خامه سرد یا شیر (۳۰ گرم) و آب سرد (۳۰ گرم) خیس کنید ، سپس در مایکروویو ذوب کنید ، نه جوش شکلات و کره را به روش بنماری ذوب کنید ، ژلاتین را در مخلوط شکلات بریزید ، مخلوط کنید از روی حرارت بردارید ، بگذارید خنک...

کیک لیمو وخرفه

کیک لیمو وخرفه ۱ شکر و۱ق چ پوست لیمو ترش را داخل ظرف میریزیم ۳تخم مرغ رو اضافه کرده همراه وانیل هم میزنیم تا حجیم وپوک بشه ۳ ۴ روغن مایع و۳ ۴ ماست را اصافه کردهودر حد مخلوط شدن هم میزیم مواد خشکمون۱ونیم آرد،۲ ق چ بکینگ پودر،۱ ۲ق چ جوش شیرین و۱ق چ...

املت گوجه بادمجان طرز تهي

املت گوجه بادمجان طرز تهيه يدون بادمجان متوسط رو حبه اي خرد كنيد(در دستور با پوسته ولي ميتونيد پوستش رو هم بگيريد) و در سه قاشق روغن زيتون تفت بديد تا نرم و كمي سرخ بشه بادمجان رو از تابه بيرون بياريد، يدونه پياز نسبتا بزرگ رو خرد كنيد و در همون...

خبرنامه ایمیلی

برای مشترک شدن و دریافت جدید ترین اخبار و مطالب ما ایمیل خود را وارد کنید.