کرپ ژامبون یا رول کرپ
تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان
شیر دو لیوان
شکر یک ق چ
نمک یک ق چ
مرغ پخته یا ژامبون و پنیر ورقه ای گودا
همه مواد کرپ رو مخلوط کنید ماهیتابه رو روی حرارت بذارید تا داغ بشه کمی چرب کنید از مواد کرپ یک ملاقه بردارید داخل تابه بریزید و ماهیتابه رو بچرخونید تا همه جای تابه پر شه وقتی طلایی شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ شه بعد که خنک شد ، روش ژامبون و پنیر گودا بذارید و رول کنید و به فاصله یک بند انگشت برش بزنید
اضافه کردن نظر