مراحل فریز کردن فلفل دلمه ای
ابتدا فلفل دلمه ای ها را بشویید سپس شاخه، دانه ها و داخل فلفل را خارج کنید
فلفل را هر طوری که در آشپزی خود استفاده می کنید خرد کنید معمولا خلالی خرد می کنند اما اگر سبک آشپزی شما متفاوت هست و بصورت نگینی هم استفاده می کنید ، می توانید به هر دو صورت خرد کنید
فلفل ها را روی سینی گذاشته و به مدت یکساعت در فریزر قرار دهید به این روش به اصطلاح فلش فریز می گویند فقط دقت کنید وقتی فلفل ها را روی سینی می چینید ازهم فاصله داشته باشند و روی هم انباشته نشوند با این شیوه شما راحت می توانید آنها را جدا کنید
پس از گذشت زمان مورد نظر آنها را جدا کرده و به کیسه فریزر منتقل کنید
شما می توانید با این روش فلفل ها را تا یکسال نگه دارید اما توصیه می کنم ظرف حداکثر شش ماه مصرفشان کنید
ماندگاری فلفل دلمه ای سبز بیشتر از قرمز و زرد است
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر