1 آب پرتقال طبیعی رو با4ق شکر ونصف نشاسته گل مخلوط میکنیم بعد روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم بعد1ق پودر ژلاتین با3ق آب سرد روی بخاری میزاریم تا دانه های ژلاتین باز بشه وبعد به مواد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم وبعد که کمی سفت شد۱ ۴ گلاب و۱ ۴ روغن مایه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم که سفت سفت بشه بعد که آماده شد کف ی ظرف پودر نارگی می ریزیم وبعد مواد رو داخلش می ریزیم و دوباره روش پودر نارگیل می ریزیم وبه مدت1ساعت داخل یخچال میزاریم بعد1ساعت بیرون میاریم وقالب میزنیم و دوباره داخل پودر نارگیل میزاریم
شما همچنین دوست خواهید داشت
طرز تیهه عصاره گوشت
عصاره گوشت، ماده ای است که بسیاری از آشپزها برای طعم دادن و خوشمزه کرده غذا از آن استفاده می کنند. در این مطلب با طرز تهیه عصاره گوشت آشنا خواهید شد. این ماده افزودنی به خوراکیها، حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی است که برای کودکان، زنان باردار و...
دوپیازه سیب زمینی
دوپیازه سیب زمینی اول سه تا سیب زمینی درشت و آب پز میکنیم پوستشو میکنیم و قشنگ له میکنیم داخل یه ماهیتابه دویست گرم کره رو با کمی روغن مایع آب میکنیم و دوتا پیاز درشت رو خلالی خرد و داخل کره و روغن سرخ میکنیم بعدکه قشنگ سرخ شد دوتا بوته بزرگ سیر و...
کلوچه میکری
کلوچه میکری مواد لازم آرد دو و نیم پیمانه تخم مرغ 3 عدد شکر 1 پیمانه روغن جامد 1 پیمانه شیر یک دوم پیمانه ماست یک دوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بیکنیگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری طرز تهيه ابتدا روغن و شکر را با همزن برقی زده ، تخم مرغ ها را...
نوشتههای تازه
آخرین دیدگاهها
- محمد در قرص چاقی صورت ️مواد لاز
- Sahar در موی کوتاه به شما می آید یا بلند؟
- الی در ترشك انار طرز تهیه ان
- بتیک در با ادمی که در جهنم زندگی میکنه ارتباط نگیر
- اهورا ایزدی در روز جهانی زنان روستایی
اضافه کردن نظر