طرز تهیه شیر برنج انبه
یک قابلمه ترجیحا نچسب انتخاب کرده و روی حرارت کره را ذوب کنید
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را به کره اضافه کنید و هم بزنید
انبه خرد شده را اضافه کنید و به اندازهای هم بزنید تا کاراملی شود سپس تکههای انبه را در بیاورید چوب دارچین در کره بماند
در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید
شیر، شیر عسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به قابلمه اضافه کنید و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه و شعله را خاموش کنید
تکههای انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید
اجازه دهید شیربرنج در یخچال سرد شود پیش از سرو میتوانید شیربرنج را با تکه های انبه تزیین کنید
اضافه کردن نظر