میدونید فسفات چیه؟
فسفات زیاد یعنی پرفشاری خون و تپش قلب
چرا پودر قهوه فوری به هم نمی چسبه؟
چرا پنیر فرآوری شده برای مدت طولانی قابل خوردن باقی می مونه؟
چرا فرآوردههای گوشتی مثل کالباس و سوسیس موندگارتر از گوشت هستن؟
فسفات یکی از مواد نگهدارنده مهم در همه غذاهای فرآوری شده ست
پژوهشگران دانشگاه بازل سوییس ثابت کردن بسیاری از موارد تپش قلب و پرفشاری خون در جوانان به دلیل سطح خونی بالای فسفات و مصرف زیاد همین موادغذایی دارای نگهدارنده ست
اداره نظارت بر غذا و داروی آمریکا حداکثر میزان مجاز مصرف فسفات را 700 میلیگرم ذکر کرده و به نظر می رسه بسیاری از جوانان چند برابر این مقدار را در روز می خورند برای همین بیماری ها و سکته ها در جوان ها زیاد شده
دانستنیهای خوب
اضافه کردن نظر