نان مهياوه اي
دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم یه قاشق غذاخوری مایه خمیر یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر سه قاشق غذاخوری شکر یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم وبعد روش مهیاوه میریزیم
اضافه کردن نظر