شامی میگووو
شاه میگوپاک شده وشسته شده ۲۰عدد
گشنیزخرد شده ۲قاشق غذاخوری
نمک فلفل پاپریکا فلفل قزمز تند پودر گشنیز ازهرکدام به مقدارلازم
سیر۲حبه بزرگ
پیازچه ۲عدد
آرد سفید وآرد سوخاری یاپانکو بازهم به مقدارلازم
شاه میگو به دلیل درشت بودن گزینه خیلی خوبی برای این شامیه میریزیم توی غذاسازومیکس می کنیم وقتی کاملا لطیف شد پیازجه سیر وگشنیزکه همه رو ازقبل ریزخرد کردیم به میگوی میکس شده اضافه می کنیم ادویه جات معطرروهم میریزیم بادست حسابی ورز میدیم حالا توی دوتاکاسه آرد سوخاری یاپانکو وآرد سفید میریزیم مقداری هم نمک پودر سیر به این آردها افزوده تا طعم بهتری به شامی بده گلوله ای از موادبرداشته گرد می کنیم وتوی آرد سوخاری یاپانک میزنیم بعدتوی آرد سفید دقیقا برعکس سوخاریهای دیگه اینکاررو انجام میدیم چون آرد سوخاری دانه درشته وهمه جای موادشامی رو کاورنمیکنه بعدتوی آرد سفید میزنیم تا کاور کامل بشه توجه کنید چون این مواد شامی ننیشه توی زرده تخم مرغ زد برای همین اول آرد سوخاری بعد آرد سفید بعدتوی حمام روغن سرخ می کنیم
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر