آرد ۳۵۰گرم مارگارین و یا کره 250گرم پودر قند125گرم 2زرده تخم مرغوانیل1 8ق چ
مارگارین و پودرقند را مخلوط کرده و تا اندازه ای بزنین که کاملا روشن بشه و حجم بگیره
زردها و وانیل رو هم اضافه کنین و مجددا باهمزن بزنین آرد را آرام آرام اضافه کرده و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد(زیاد ورز ندین چون خمیر به روغن میوفته و کوکی در انتها خشک میشه)
خمیررو نیم ساعت در یخچال استراحت داده و بعد بین کاغذروغنی پهن کرده و کاتر بزنین وداخل سینی فرکه کاغذ انداختین بچینین و داخل فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار بدین تا زیر کوکی خیلیییی کم طلایی شود
اضافه کردن نظر