شربت نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافهکردم حرارت رو خاموش کردم دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین وسرد میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه
اضافه کردن نظر