مرغ و کلم بروکسل
مواد لازم
سینه مرغ ۲ عدد
500گرم کلم بروکسل یا بروکلی ۵۰۰ گرم
شیر ۱ لیوان
خامه ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده ۴ قاشق غذا خوری (پارمزان یا پیتزا یا موزارلا)
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
در ابتدا مرغ را خرد کرده و به همراه نمک ،فلفل تفت دهید تا قهوه ای،طلایی شود سپس کنار بگذارید و کلم بروکسل را تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کند تفت دهید در انتها سیر و سپس آرد را اضافه کنید تا بوی خامی آنها از بین برود و همزمان در یک لیوان خامه وشیر و در صورت لزوم نمک و فلفل را مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند مرغ ها را به ماهبتابه برگردانید و مخلوط شیر را اضافه کنید، هم بزنید تا بجوش بیاید حرارت را کم کرده تا سس یه کم غلیظ شود در آخر پنیر خرد شده هم اضافه کنید پخت و پز را ادامه دهید تا پنیز کامل آب شود و با سس ترکیب شود سپس از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل با جعفری خرد شده را اضافه کنید
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر