دسر شیرعسل
موادلازم
شیرعسل ۴۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
وانیل نصف ق چایخوری
پودر ژلاتین دو و نیم ق غذاخوری
آب سرد یک پیمونه
پودر کاکائو نسکافه زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم اسفنجی که شد روی بخار کتری گذاشته تا حل بشه تو این فاصله شیر عسل رو در ظرفی ریخته شیر گرم رو آروم آروم بهش اضافه میکنیم بعد خامه رو که از قبل تو دمای محیط گذاشتیم به مایه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم خامه اگه سرد باشه می بره بعد وانیل رو اضافه میکنیم و در آخر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو این مرحله میتونید مایه رو تو قالب بریزید یا اینکه چند قسمت کنید به یکی پودر کاکائو به یکی دیگه نسکافه یا زعفرون اضافه کنید من از زعفرون و نسکافه استفاده کردم
قالب رو سه تا چهار ساعت تو یخچال بذارید بعد این مدت آماده سرو میشه
آشپزی نوین بزرگترین کانال آشپزی
اضافه کردن نظر