توپک هویج
5تا هویج 1 بسته بیسکوییت
نصف شکر نصف گردو 2 ق غ روغن مایع 1ق م دارچین پودر نارگیل برای غلتاندن
هویج ها را ریز رنده کنید و با دو قاشق غذاخوری دوغن مایع در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند شکر را اضافه کرده و تا زمانی که آب هویج ها کشیده شود آنها را خوب بپزید سپس گردو خرد شده و دارچین را روی هویجها بریزید و بیسکوییتها را هم خرد کرده و اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید و از این ترکیب تکه هایی بزرگتر از تیله بگیرید و در دست گرد کنید و در پودر نارگیل بغلطانید
اضافه کردن نظر