سالاد میگو همراه با سس
موادلازم
ميگوي تميز و پخته شده 150 گرم
كرفس ريز شده 100 گرم
مايونز يا سس سالاد 3 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
فلفل و نمك به مقداركافي
طرزتهیه كرفس خورد شده را با كمي آب مي پزيم تا نرم شود سپس آنرا در داخل آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود ميگو را پوست كنده، پخته و داخل ظرفي حاوي آبليمو و نمك و فلفل و كمي روغن زيتون ريخته (در صورت تمايل كمي هم سير به آن اضافه مي كنيم ) و به مدت يك ساعت مي خوابانيم و در يخچال نگه مي داريم
بعد از مدتی کوتاه ميگوها را از ظرف در آورده و داخل ديس مي چينيم و بينشان كرفس ريخته و مايونز را بر روي مواد مي ريزيم سپس تخم مرغ هاي پخته شده را ورقه ورقه كرده و بين ميگو ها قرار مي دهيم به طوري كه خورد نشود مي توان اطراف سالاد را با برگ كاهو و پره هاي ليمو ترش و جعفري تزيين كرد
اضافه کردن نظر