️خورشت کدو تنبل
مواد لازم
گوشت ۴۰۰ گرم
کدو تنبل ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
آلو بخارا ۱۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
آب ۲ لیوان
فلفل قرمز به مقدار لازم
آبغوره ۱ قاشق سوپ خوری
کدوها را پوست کنده، به صورت هلال خرد کنید و همراه با پیاز تفت دهید
در ظرفی دیگر یک پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید
گوشت تکه شده را داخل پیازها بریزید و تفت دهید
۲ لیوان آب جوشیده را به پیاز و گوشت تفت داده شده اضافه کنید
در هنگام پخت گوشت زعفران را به آن اضافه کنید اجازه دهید تا حسابی پخته شود
آلوها را نیم ساعت در آب بگذارید بعد آلوها را آبکشی کنید
آلو و رب گوجه فرنگی را در آخر پخت به ظرفی که حاوی گوشت است اضافه کنید و اجازه دهید بمدت ۱ ساعت با حرات ملایم پخته شود
کدو و پیاز را که تفت داده اید را برداریدو به ظرفی که گوشت در حال پختن است اضافه کنید و به مدت بیست دقیقه اجازه دهید تا بپزد
دارچین، نمک، فلفل قرمز و آبغوره را در آخر به موادتان اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه خورشت را از اجاق بردارید
اضافه کردن نظر